با سلام
امروز می خوام پروژه های عملی (کارگاه) مکس پلاس (MAX+Plus) رو براتون بزارم .
کاری از : خانم جعفر زاده
این پروژه تو سایت های دیگه موجود نیست.(با ذکر نام منبع استفاده شود)
(۱۳۹۱/۲/۱۸ ۰۱:۳۹ عصر)mansour نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
امروز می خوام پروژه های عملی (کارگاه) مکس پلاس (MAX+Plus) رو براتون بزارم .
کاری از : خانم جعفر زاده
این پروژه تو سایت های دیگه موجود نیست.(با ذکر نام منبع استفاده شود)
سلام.
کاربر گرامی فایل امتحان شده هست و مشکلی نداره.لطفا مجدد سعی کنید و از نرم افزار مخصوص پروژه ها استفاده نمایید.
در صورت هرگونه مشکل و یا دادن error لطفا error رو قید کنید تا بهتر بتونیم به شما کمک کنیم.
با سلام. فایل زیپ رو که باز میکنم، ازم پسورد نمیخواد. اما تو همین پوشه وقتی فایل کرک رو میخوام باز کنم، پسورد میخواد.
پسوردش چیه؟ اینا رو هم امتحان کردم. هیچکدوم درست نبودن:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۳/۱۶ ۰۶:۲۹ عصر)alibme87 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام. فایل زیپ رو که باز میکنم، ازم پسورد نمیخواد. اما تو همین پوشه وقتی فایل کرک رو میخوام باز کنم، پسورد میخواد.
پسوردش چیه؟ اینا رو هم امتحان کردم. هیچکدوم درست نبودن:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت شما
این فایل رمزش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هست و امتحان هم شد.درست می نباشد
شما میتوانید دستی رمز را وارد کنید .
در ضمن داخل فایل اصلا" کرکی در کار نیست .فایل که باز شد فقط پروژه های کارگاه داخلش هست.
(۱۳۹۱/۱۰/۱۹ ۰۴:۵۹ عصر)sajjad_maxplus نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام و شکر می خواستم بدونم پروژه مدار حساب 4 بیتی هم داخل این پروژه ها هست؟
با سلام
بنده کاملا" یادم نیست چون مال 3 ترم پیش هستش این پروژه ها مربوط به معماری کامپیوتر مولف: موریس مانو می باشند.
الان هم برنامش و ندارم نگاه کنم .
شما میتونید به صوت رایگان دانلودش کنید و نگاه کنید .