شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اخبار و تاپيکهاي مهم

[کليک کنيد ]اطلاعـیه سـایت در مــورد درآمـــــد زایـی برای کــلیه کـــــاربــران حـــتـما" مطـالعه شـود
[کليک کنيد ]ثبت نـــــــام خـــتـــــم قـــــــــرآن کــــــــــــريــــم و صــــلــــــواتـــــــــــــــ
[مهم ]قوانين عمومي انجمن که تمامي کاربران ملزم به رعايت آن مي باشند (حتما مطالعه فرماييد)
[مهم ]دعوت به همکاري از کاربران متخصص و با تجربه براي مديريت بخش هاي انجمن
[مهم]نصب تولبار اختصاصي بزرگترين انجمن دانشجويان بر روي مرورگرتان!!کليک کنيد!!
[مهم]تقدير از مديران بزرگترين انجمن دانشجويان


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه اتصال پایگاه داده Sql server به #c
نویسنده پیام
مدیر کل سایت
*

وضعيت : آنلاین
اطلاعات من ارسال‌ها: 2,717
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰
اعتبار: 80

سپاس ها 1423
سپاس شده 963 بار در 488 ارسال

در آمد : 384,495ریال

ارسال: #1
نحوه اتصال پایگاه داده Sql server به #c
با عرض سلام خدمت شما دوستان گرامی
امروز می خوام نحوه اتصال پایگاه داده Sql server به #c که به صورت عملی امتهان شده است رو براتون بزارم .
امیدوارم که خوشتون بیاد .
هرگونه سوالی داشتید من در خدمتم
در داخل Program.cs یا هر اسمی که خودتان انتخاب کرده اید
کد زیر رو بنویسید
کد php:
using System.Data.SqlClient;

public class 
mydata
{
    public 
string strcon,strsql;
    public 
DataSet showdata()
    {
        
SqlConnection con1 = new SqlConnection();
        
con1.ConnectionString "server=(local);database=company;Integrated security=true";
        
con1.Open();
        
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from employee",con1);
        
DataSet ds = new DataSet();
        
da.Fill(ds);
        
con1.Close();
        return (
ds);
    }
    public 
void mandata()
    {
        
SqlConnection con1 = new SqlConnection();
        
con1.ConnectionString strcon;
        
con1.Open(); 
        
SqlCommand c1 = new SqlCommand(strsql,con1);
        
c1.ExecuteNonQuery();
        
con1.Close();
        }



بعدا" در داخل فرمتان هر کلیدی که می سازید و میخواهید که بعد از کلیک کردن اتصال به پایگاه داده برقرار شود
رو دو بار کلیک کنید تا به قسمت code برنامه برود .
بعدا" مثلا" برای نمایش میتوانید از این کد استفاده کنید
کد php:
{
        
mydata md = new mydata();
        
md.strcon "server=(local);database=company;Integrated security=true";
        
md.strsql "select * from employee";
            
GridView1.DataSource=md.showdata();
        
md.mandata();

    } 

جلسه بعد (درج و حذف و ویرایش) را برایتان توضیح خواهم داد.

اگر هر سوالی داشتید در این تایپک بپرسید .و ضمنا" برای تشکر کردن تنها از دکمه سپاس استفاده فرمائید

با تشکر




امضای mansour آنان كه به من بدى كردند مرا هوشيار كردند، آنان كه به من انتقاد كردند به من راه ورسم زندگى آموختند،آنان كه به من بى اعتنايى كردند به من صبروتحمل آموختند، پس خدايابه همه ى اينان كه باعث تعالى دنيوى واخروى من شدندخيرونيكى دنيا وآخرت عطاكن. شهيد چمران
۱۳۹۰/۱۲/۱۶ ۰۶:۲۰ عصر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Raz ، hamed_bluesky
مدیر کل سایت
*

وضعيت : آنلاین
اطلاعات من ارسال‌ها: 2,717
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰
اعتبار: 80

سپاس ها 1423
سپاس شده 963 بار در 488 ارسال

در آمد : 384,495ریال

ارسال: #2
RE: نحوه اتصال پایگاه داده Sql server به #c
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
همانطور که قولش رو داده بودم قسمت درج و حذف و ویرایش را براتون میزارم که امیدوارم که به دردتون بخوره .

قسمت درج

کد php:
mydata md = new mydata();
        
md.strcon "server=(local);database=company;Integrated security=true";
        
md.strsql "insert into employee values
('" 
TextBox1.Text "','" TextBox2.Text "','" TextBox3.Text "','" TextBox4.Text "')";
        
md.mandata(); 

اسم پایگاه داده من company هست جدولی در ان به نام employee موجود می باشد
که در داخل این جدول می توانید بسته به نیازتان ستون تعریف کنید که من از 4 ستون (فیلد ) استفاده کرده ام.
که باید این چهار فیلد رو از طریق TextBox گرفته و در پایگاه داده ام ثبت کنم.


قسمت حذف

کد php:
mydata md = new mydata();
        
md.strcon "server=(local);database=company;Integrated security=true";
        
md.strsql =
 
"delete  from employee   where id='" TextBox1.Text "'";
        
md.mandata(); 

این کد هم به عنوان حذف به کار می رود.


قسمت ویرایش

کد php:
mydata md = new mydata();
        
md.strcon "server=(local);database=company;Integrated security=true";
        
md.strsql =
 
"update employee set sname=
'" 
TextBox2.Text "',status='" TextBox3.Text "',city='" TextBox4.Text "' where id='" TextBox1.Text "'";
        
md.mandata(); 
چنان چه می بینید فقط قسمت پرسو جو در همه کدها فرق میکند .
خوب اگه هر گونه سوالی داشتید من در خدمتم .
با تشکر




امضای mansour آنان كه به من بدى كردند مرا هوشيار كردند، آنان كه به من انتقاد كردند به من راه ورسم زندگى آموختند،آنان كه به من بى اعتنايى كردند به من صبروتحمل آموختند، پس خدايابه همه ى اينان كه باعث تعالى دنيوى واخروى من شدندخيرونيكى دنيا وآخرت عطاكن. شهيد چمران
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹ ۱۲:۴۷ عصر، توسط mansour.)
۱۳۹۰/۱۲/۱۹ ۱۲:۲۵ عصر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Raz ، hamed_bluesky ، a1108t@yahoo.com
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 


پرش به انجمن:

Display Pagerank
MyBB Tema