اين نرم افزار براي طراحي مدار الكترونيكي ميباشد براي درس آزمايشگاه معماري كاربرد دارد.هرگونه سوال داشتید من در خدمتم.موفق باشید
براي نصب لايسنسش هم بايد به منوي Options->Licence Setup رفته و مسير فايل لايسنس (که در فايل دانلود شده موجوده) رو Browse کنيد
لینک دانلود اول : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسورد لینک اول: "www.pc-student.ir"
لینک دانلود دوم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسورد لینک دوم:"www.pc-student.ir"
این گزینه اضافه شد :
شما عزیزان میتوانید پروژه های عملی (کارگاه) مکس پلاس (MAX+Plus) رو هم که در هیچ سایتی موجود نمی باشد و کار بچه های خود سایت میباشد از انجمن پروژه های کامپیوتر یا از لینک زیر دانلود فرمائید .
(۱۳۹۱/۲/۳۰ ۰۵:۵۰ عصر)armanaryan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ، و تشکر از شما
با تشکر از هر دو کاربر گرامی و کاربران دیگر سایت
برای سهولت کار و تشکر از همه کسانی که در این سایت زحمت میکشند لطفا" فقط از دکمه تشکر استفاده فرمائید
(۱۳۹۱/۳/۱ ۱۰:۴۷ عصر)armanaryan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من نرم افزار رو نصب کردم ولی نمی تونم فایل جدید graphic editorایجاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام کاربر گرامی
شما می توانید از آموزش مکس پلاس که براتون میزارم استفاده کنید . این آموزش کلی هست و به دردتون میخوره
(۱۳۹۱/۳/۲ ۰۹:۵۲ صبح)armanaryan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
اصلا فایل لایسنس نداره، هرچی توی اینترنت هم سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنم
با سلام
یعنی داخل فایل دانلودی لایسنسی وجود نداشت ؟
مشکلی نداره برای شما لایسنس فایل رو میزارم تا دانلودش کنید .
(۱۳۹۱/۳/۳ ۰۹:۲۸ صبح)armanaryan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
پسورد پروژه های عملی همینه؟
این پیغام میدهC:\Users\All\Desktop\Az.rar: CRC failed in the encrypted file Az\test.sym. Corrupt file or wrong password
با سلام
پسورد داخل خود تایپک پروژه های عملی هست . امتهان هم شد، درست کار میکند.پسورد بدون کتیشن ها می باشد .